Please select a page template in page properties.

Nieuwsbericht

Essentials 4 Data Support vol in oktober, in januari nog plek

Essentials 4 Data Support vol in oktober, in januari nog plek

01 September 2014

De najaarsronde van de cursus Essentials 4 Data Support is inmiddels volgeboekt. Er is nog wel plek in de ronde die in januari start. De cursus van Research Data Netherlands is bedoeld voor medewerkers die onderzoekers ondersteunen in het opslaan, beheren en delen van hun onderzoeksdata.

De cursus bestaat uit twee groepsbijeenkomsten met begeleiding door coaches, presentaties van experts, online cursusmateriaal en een aantal opdrachten. Lees meer over de cursusdata, de kosten en het inschrijven op de cursuswebsite. Research Data Netherlands (RDNL) is het samenwerkingsverband van 3TU.Datacentrum en Data Archiving and Networked Services (DANS).

Online lesmateriaal toegankelijk

Research Data Netherlands stelt het online lesmateriaal van de cursus voor iedereen kosteloos beschikbaar, vanuit de gedachte van het delen van kennis. Geïnteresseerden kunnen deze online-only-variant van de cursus op elk moment doorlopen via de cursuswebsite. Bij deze variant neemt de cursist geen deel aan de bijeenkomsten met vakgenoten en experts en is er geen coaching.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de cursuswebsite. Vragen kunt u ons stellen via cursus@researchdata.nl.